Hijken
Nieuw Weerdinge
Vallaat
Previous slide
Next slide

Specialisten

Bij de aankoop van een woning kan het nuttig zijn dat er een bouwkundige beoordeling komt van de aan te kopen woning. Wij hebben in ons netwerk zowel een bouwkundig adviesbureau als diverse specialisten uit de bouw zoals aannemers, installateurs, dakdekkers, loodgieters, schilders etc., waarmee wij goede ervaringen hebben.

Alvorens u de aankoop van een woning overweegt is het goed om financieel advies in te winnen. De laatste jaren is er veel veranderd in hypotheekland. Wij kunnen u in contact brengen met specialisten die hun vak serieus nemen en samen met u een goed financieel plan opstellen dat verder gaat dan alleen de financiering van uw woning. Zij kijken ook naar uw situatie bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensionering en overlijden.

Consequenties

Het is belangrijk om bij het kopen van een huis te kijken naar uw relatie en de consequenties die dat eigen huis met zich mee brengt. U kunt hierbij denken aan een samenlevingscontract of testament. Wij kunnen u informeren over de notarissen en hun tarieven.

Voor de financiering van de woning is een taxatierapport benodigd. Niet iedere makelaar is taxateur. In ons netwerk hebben voor u de juiste taxateur.