Vallaat
Nieuw Weerdinge
Hijken
Previous slide
Next slide

Uw aankoopmakelaar

Sinds 1985 ben ik werkzaam in de woningmarkt. Na te zijn begonnen aan de financiële kant met hypotheekadvisering, ben ik vanaf 1990 mijn aandacht steeds meer gaan verleggen naar de aankoopbegeleiding. Hierbij begon ik steeds meer de hypotheekrelaties te begeleiden bij de aankoop van hun woning. In de loop der jaren heb ik daardoor een schat aan ervaring opgedaan en een goed netwerk opgebouwd van specialisten die een aanvulling kunnen zijn in het aankooptraject.

In 1994 heb ik het diploma voor de makelaardij in onroerende goederen behaald. De theoretische kennis uit deze opleiding vormt nog dagelijks een goede basis voor de aankoopbegeleiding.

Vastgoed

Vanaf 2004 ben ik tevens werkzaam in een eigen vastgoed bedrijf, waarbij voor eigen rekening en risico woningen worden aangekocht die vaak na verbouw weer worden doorverkocht of voor de verhuur worden aangehouden. Deze activiteiten zijn nog steeds onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Ook deze schat aan ervaring en extra netwerk kan ik goed gebruiken in de aankoopbegeleiding.

Misschien kan ik mijn ervaring ook voor u inzetten. U vindt in mij in ieder geval een enthousiast aankoopmakelaar die met u mee wil denken en uw belangen kan behartigen.