Nieuw Weerdinge
Hijken
Vallaat
Previous slide
Next slide

Wat kunt u van ons verwachten?

In een informatief en vrijblijvend gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn in de begeleiding bij uw aankoop. Dit kan inhouden dat u graag wilt dat wij voor u op zoek gaan naar een woning. Het kan ook zijn dat u al een woning heeft gevonden en daarbij onze expertise wilt inschakelen om tot een goede aankoop te komen.

In dat geval schakelt u ons meestal in nadat u zelf al een woning voor de eerste maal heeft bezichtigd. Wij kunnen vervolgens samen met u een tweede bezichtiging doen, waarbij u op uw gemak alles nog eens rustig op u laat inwerken terwijl wij met een objectief en deskundig oog de woning kritisch bekijken.

Na de bezichtiging zullen we samen met u de woning en zijn omgeving analyseren. Als hierna de interesse nog steeds bestaat is het voor ons tijd om alle relevante informatie boven water te halen die van belang zijn voor de aankoop. Hierbij kunt u denken aan bestemmingsplannen, verontreinigingen, eigendomstitels, maar ook aan prijsinformatie. Ook het verkrijgen van voldoende inzicht in de bouwkundige staat van de woning is in dit stadium erg belangrijk.

Met de verkregen informatie kunnen we een gedegen en onderbouwde onderhandelingsstrategie vaststellen. Deze onderhandeling voeren wij namens u en altijd in overleg met u.

Koopovereenkomst

Indien de onderhandelingen hebben geleid tot een succesvolle aankoop dan zorgen wij samen met de verkopende makelaar dat er een koopovereenkomst wordt opgesteld waarbij uw wens tot aankoop op de juiste manier worden weergegeven.

Voordat uiteindelijk de daadwerkelijke eigendomsoverdracht geschiedt bij de notaris gaan wij samen met u de woning nogmaals inspecteren, zodat zeker is dat de woning opgeleverd wordt zoals verwacht. Tevens nemen we dan de meterstanden op van de nutsbedrijven.

Na een laatste controle van de transportakte kunt u deze tekenen en bent u eigenaar geworden van uw nieuwe woning waar u naar wij hopen nog vele jaren met plezier woont.